China Keramik Dekorasi Sculptures Produsen lan Suppliers
Produsen Patung Dekorasi China
https://www.rundecor.com/decorative-tray

PILIHAN BAHASA

Kaluwihan kita

Babagan RUNXIN

Zhongshan Runxin Co., Ltd., banjur diarani Runxin, sawise 13 taun pembangunan, jaringan dodolan perusahaan nyakup donya, Pelanggan wis nyebar ing saindhenging donya, kategori produk sing macem, lan wis struktur organisasi swara. Departemen Desain, Departemen Pembelian, Departemen Bisnis, Departemen Keuangan, Departemen Produksi, Departemen Kualitas, Gudang lan Departemen Logistik, saben departemen nduweni peran gedhe ing pangembangan pabrik.

RIWAYAT PERUSAHAAN

TEAM KITA

KLIEN KITA

TRADE SHOW

BENGKEL

Produk Unggulan

Produk Anyar

Kabar

  • Gabungan Sampurna Rasa Mewah lan Estetika Modern

    RUNDECOR, jeneng sing misuwur ing industri, minangka pabrikan khusus ing dekorasi omah, kanthi pengalaman darmabakti 13 taun. Target pasar konsumen mid-to-high-end, kita fokus ing inovasi lan riset independen lan pangembangan dekorasi omah seni modern. Nggabungake tren omah lan unsur fashion paling anyar, kita setya nggawe dekorasi omah estetika modern sing disenengi para konsumen. Rangkaian produk kita kalebu dekorasi omah, vas, nampan buah, rak anggur, jam, wadhah lilin, panyimpenan saben dina, bingkai foto, hiasan tembok, nutupi macem-macem gaya kayata minimalis modern, kemewahan kontemporer, gaya Cina anyar, INS, lan liya-liyane.

  • RUNDECOR: Natural Yellow Travertine Series Inspiring Artistic Living

    RUNDECOR, jeneng sing misuwur ing industri kasebut, kanthi bangga ngumumake komitmen sing ora owah 13 taun minangka pabrikan khusus ing dekorasi omah. Fokus ing tengah kanggo pasar konsumen dhuwur-mburi, kita ngadeg metu kanggo inovasi lan riset independen lan pangembangan ing dekorasi omah seni modern. Dipandu dening fashion ngarep, kita nggabungake tren omah kanthi unsur apik gayane, ngarahake nggawe dekorasi estetika modern lan dekorasi omah fungsional sing disenengi para konsumen. Lini produk kita kalebu dekorasi omah, vas, nampan buah, rak anggur, jam, wadhah lilin, bingkai foto, hiasan tembok, nutupi macem-macem gaya kayata minimalis modern, kemewahan kontemporer, gaya Cina anyar, lan gaya INS.

  • Taun Dedikasi kanggo Nggawe Gabungan Seni lan Fungsi Sampurna ing Dekorasi Omah

    RUNDECOR, jeneng kesuwur ing industri, iku Produsèn darmabakti kanggo inovasi lan riset independen lan pangembangan riasan ngarep. Kanthi warisan 13 taun ing lapangan, fokus kita tetep ing pasar konsumen tengah nganti dhuwur. Spesialisasi ing dekorasi omah seni modern, kita terus-terusan nggabungake tren paling anyar lan unsur modis menyang kreasi kita. Tujuane yaiku nggawe gabungan sampurna saka estetika modern dekoratif lan fungsional sing disenengi para konsumen. Ayo goleki rincian sawetara produk sing dipilih kanthi teliti, njelajah bahan lan proses produksi.

  • Macem-macem prabot omah

    Ornamen logam keramik uga barang umum ing omah. Ornamen ayu kita kalebu kerajinan kristal lan logam. Umume kalebu vas, angsa gulu lan kerajinan liyane. Ana macem-macem jinis produk, anggere diklasifikasikake miturut bahan, ukuran lan warna sadurunge diselehake. Lan seni wesi biasane nganggo gaya barat. Produk kristal luwih larang, sing luwih mewah tinimbang seni keramik lan wesi.

  • Katrampilan sing cocog karo aksesoris rumah tangga

    Yen sampeyan pengin nggawa swasana alam menyang omah, pancen pilihan sing paling apik kanggo nyelehake sawetara kembang lan tanduran ing omah sampeyan. Contone, luwih becik nyelehake sawetara kembang kanthi ukuran sing beda-beda ing tengah meja kopi ruang tamu, lan lebokake kembang musiman menyang vas. Yen sampeyan mikir larang banget kanggo tuku kembang, sampeyan uga bisa nggunakake kembang simulasi. Kembang sing beda ing musim sing beda bisa nggawe kapentingan spasial sing beda.